Retur til forsiden

Her på siden kan du finde information og se eksempler på det gode håndværk.

Vi er et lille firma, der ligger vægt på godt håndværk og service. Vi bestræber os på at udføre opgaverne efter de til en hver tid gældende regler på området, samt bevare de gamle håndværks traditioner så godt som muligt.

Vi er yderst kvalitetsbevidste, og anvender udelukkende materialer som vi kan stå inde for, og vi ved er af god kvalitet.

Vi stræber efter de optimale løsninger som giver den længste holdbarhed og er meget omhyggelige med detaljer og finish.

Hos Flashfaq Byg hjælper vi gerne vore kunder med faglig rådgivning inden byggeriet starter, så der er klarhed omkring tidsplaner og materiale valg.

Vi udfører..

Flashfaq Byg er et kvalitetsbevidst firma, der udfører opgaver indenfor:

*Vi er inden for de seneste par måneder begyndt at lege med renovering af skorstene. Til dette bruger vi elementer der passer til din skorsten, og vi har indtil videre mødt stor success med dette. Hvis du er interesseret i at vide mere om dette kan du se deres store udvalg af gør-det-selv modulopbyggede flotte skorsten

Vi håber, at I kan bruge denne hjemmeside som et idégrundlag, og at den kan blive en hjælp og en inspiration til jeres byggeplaner.
Et fællestræk ved alle vore huse, er den meget høje håndværksmæssige kvalitet, til absolut fornuftige priser. Kun et byggefirma med over 30 års erfaring og egne håndværkere, kan præstere kvalitetsarbejde på det niveau.

Det er en meget stor beslutning at give sig i kast med et husbyggeri, og derfor er det af stor vigtighed at vælge de rigtige samarbejdspartnere. Flashfaq Multibyg påtager sig det store ansvar at give råd og hjælp til indretningen af drømmeboligen, og følge byggeforløbet hele vejen fra første kontakt til overdragelse af nøgle. Det gælder også vores nybyggede garager, hvor vi kun anvender garage porte af aller højeste kvalitet.

Flashfaq Multibyg er også en velkonsolideret virksomhed, og det betyder tryghed og sikkerhed for vore kunder. - Vi ser frem til et inspirerende samarbejde, hvor vi kan gøre jeres boligdrømme til jeres drømmebolig.

 

 

Flashfaq MULTIBYG A/S startede i 1946 som murerfirma.
I 1962 blev firmaet omdannet til aktieselskab - det samme som fungerer i dag. Palle Christensen, håndværksuddannet bygningskonstruktør, overtog i 1984 firmaet, som i dag har 16 medarbejdere og en meget bred kundekreds med opgaver både for private, erhvervslivet, landbrug, amt og kommuner.

Ses bedst med en opløsning på 800*600
Webmaster GK-design