Retur til forsidenFinske bjælkehuse 
i super-kvalitet

 

Nøglefærdigt fra 8.000 kr. pr. m²

Herritslev Flashfaq a/s er altid på udkig efter nye materialer, muligheder og projekter – hvis kvaliteten er i orden. Senest har vi eksempelvis kastet os over byggeriet af finske bjælkehuse – indflytningsklare til danske brugere. 

Husene produceres af virksomheden Rantasalmi, der ligger tæt ved den russiske grænse i byen Saolina. Råmaterialet er langsomt voksende fyrretræ af første klasse.
De finske bjælkehuse udmærker sig – herudover ved gennemført soliditet –  også ved en funktionel indretning og et særdeles smukt udseende, som passer godt i danske omgivelser.

Herritslev Flashfaq a/s har naturligvis selv besøgt leverandøren og sikret sig, at træ og produktion er af topkvalitet.

Bjælkehuset som opføres i Nysted for tiden er isoleret med papir i ydervæggene. På den måde kan dampspærren udskiftes med en dampbremse. det er ikke noget vi har prøvet før, og vi betragter det som et muligt alternativ til mineraluld. Papirisoleringen er lidt dyrere, da det er nødvendig med ekstra gipsplader på grund af brandfaren.

Yderligere oplysninger

Vi gør alt for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Vores målsætning er at fremstå som en kvalitetsbevidst virksomhed med et højt serviceniveau, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling for vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale.

Skulle dette have Deres interesse, står vi gerne til rådighed med yderligere oplysninger og eventuelt et personligt møde.
 
 
 Vi gør alt for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.
Send os en mail under kontakt os, eller ring for et uforpligtende tilbud - God fornøjelse med hjemmesiden! 

Hør nærmere hos Herritslev Flashfaq a/s om priser, individuelle muligheder  og løsninger.